Köp av dödsbon i Eskilstuna

Vi har lång erfarenhet när det gäller köp av dödsbon i Eskilstuna. Vi har en helhetslösning där vi hjälper dig genom hela processen. Efter att du har tagit kontakt med oss, genom mail eller telefon, kommer vi överens om en tid för ett första besök. Vårt första besök är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något kontrakt. Vårt mål är att hjälpa dig genom att ge dig en god service och visa omsorg för både dig och alla föremål i bostaden.

  • Antikexpressen är din hjälpande hand när det kommer till köp av dödsbon i  bl.a. Eskilstuna, Stockholm, Västerås, Uppsala, Örebro.
  • Våra stora kunskap om köp av dödsbon gör att vi har stor förståelse för att uppdraget kräver ett respektfullt utförande.
  • Vi på Antikexpressen erbjuder en helhetslösning vid köp av dödsbon i Eskilstuna. Välkommen!

Efter vårt första och kostnadsfria besök gör vi en värdering av dödsboet. Nästa steg är att tömma bostaden på de föremål du vill sälja. Du avgör själva om du vill att vi ska köpa hela eller delar av det. Skulle det finnas föremål i de dödsbon vi köper som du som säljare är intresserad av att slänga eller vill skänka bort, hjälper vi dig att skänka dessa till olika välgörenhetsorganisationer. Sist, men inte minst, erbjuder vi även slutstädning. Samtliga föremål kommer att hanteras med stor omsorg och respekt.

Vi finns hela tiden tillgängliga ifall du har frågor eller funderingar. Hela vår verksamhet är baserad på att visa respekt, omsorg och god service gentemot dig som kund. Kvalitet är ett av våra ledord då vi anser att det är viktigt att visa alla dödsbon vördnad och omtanke.

Ta kontakt med oss om du har frågor eller vill ha hjälp med att avyttra dödsbon eller sterbhus. Vårt första besök är helt kostnadsfritt och inte kontraktsbindande. Vi svarar på alla dina frågor och hjälper er genom hela processen från värdering till tömning av bostaden och slutstädning.

Vi tar på oss uppdrag i bl.a. Eskilstuna, StockholmVästerås, Uppsala, Örebro m.fl.

Du kan kontakta oss genom att ringa 08-99 11 77 eller skicka ett mail till info@antikexpressen.se

Köp av Dödsbon